Suluovada 100 yataklı Kuran kursu inşaatına

Suluovada 100 yataklı Kuran kursu inşaatına başlandı


AMASYA (A.A) - Suluova Müftülüğünce 100 yataklı erkek Kuran kursu inşaatına başlandı.
     İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Fatih Mahallesinde yapımına başlanan 5 katlı Kuran kursu inşaatı ile erkek öğrencilere yönelik ihtiyacın karşılanacağını söyledi.
     Hayırsever iki vatandaşın bağışladığı 4 bin metrekare alanda yapılması planlanan kurs binası ile çevre il ve ilçelerden gelen taleplerin de karşılanmasının amaçlandığını ifade eden Okuş, şunlar kaydetti:
     İlçemizde mevcut 15 kız, 1 erkek Kuran kursumuz vardı. Yeni yapacağımız 100 yataklı Kuran kursu ile erkek öğrencilerimizin ihtiyacını karşılamış olacağız. Ayrıca yatak kapasitesi nedeniyle dışardan gelen taleplere de cevap vermiş olacağız.
     Çalışmalara Suluova Belediyesinin de büyük katkıda bulunduğunu vurgulayan Okuş, Toplumdaki din görevlisi ihtiyacının karşılanabilmesi, helal ve haramı bilen nesillerin yetişmesi için bu gibi hizmetler büyük önem taşımaktadır. Bu önemli hizmetin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan başta arsa sahipleri hayırseverlerimize, yapımında katkısı olan belediyemize ve tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     (MA-İSM)
<< Önceki Haber Suluovada 100 yataklı Kuran kursu inşaatına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER