Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Çağlardan

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Çağlardan okul idarecilerine plaket


AMASYA (A.A) - Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Çağlar, emekli olan ve başka ilçelere tayinleri çıkan 4 okul idarecisine teşekkür plaketi verdi.
     Çağlar, düzenlenen veda yemeğinde emekli olan ve tayinleri çıkan okul idarecileri ile bir araya geldi.
     Konuşmasında, Eğitimden ayrılmak ve emekli olmak diye bir şey yoktur diyen Çağlar, eğitimin hayat var oldukça devam eden bir olgu olduğunu vurguladı.
     Çağlar, sözlerine şöyle devam etti:
     Sizlerle çalışmaktan çok keyif aldık, başarılı hizmetlerde bulunduğunuzu düşünüyorum. Eğitimciliğin emekliliği yoktur. Eğitim okulda bitse de toplumda devam eder. Sizlerle gönül birliği yaptık ve daima gönlümüzde kalacaksınız. İlçemizdeki hizmetlerinizden dolayı eğitim camiamız adına teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatlarınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
     Emekliliğe ayrılan Suluova Zübeyde Hanım İlkokul Müdürü Ahmet Atış ile Suluova Halit Osman İlkokul Müdürü Recep Demirci ve Gümüşhacıköy ilçesine tayinleri çıkan Suluova Bolat İlkokul Müdürü Mustafa Çetin ile Suluova Gazi İlkokul Müdür Yardımcısı Mehmet Yükseke hizmetleri dolayısıyla Atila Çağlar tarafından birer teşekkür plaketi verildi.
     Yemeğe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aziz Durgun, Hayrettin Yılmaz, İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Halis Demirci, Türk Eğitim Sen Suluova Temsilcisi Abdulvahap Bozkurt, Eğitim Sen Suluova Temsilcisi Cemil Küpçü ile diğer okul idarecileri katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Çağlardan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER