Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğulları, öğrencilere motivasyon ödülü

Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğulları, öğrencilere motivasyon ödülü verdi


AMASYA (A.A) - Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, il ve ilçe genelinde yapılan çeşitli yarışma ve sınavlarda başarı gösteren 21 öğrenciye motivasyon ödülü verdi.
     Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan programda açıklamalarda bulunan Sarıfakıoğulları, verilen hediye ve ödüllerin öğrencilerin motivasyon ve başarılarını daha da arttıracağını söyledi.
     Sarfakıoğulları, 2012 ve 2013 eğitim öğretim yıllarında yaptıkları planlı çalışmaların öğrencilerin başarılarını arttırdığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Yapılan deneme sınavları ve yarışmalar ile artık başarılar ölçülebilmektedir. Amacımız sizlere kaliteli eğitim verip başarılarınızın arttırılması, sizlerin iyi yetişip iyi bir yurttaş olmanızdır. Ailelerinizle birlikte öğretmenleriniz sizleri hayata hazırlayan en önemli yapı taşlarıdır. Bugünkü başarı durumunuzu öğretmenlerinize borçlusunuz. Kendinize, ailenize ve ülkenize karşı ileride sorumluluk alacak olan sizler bu çabalarınızla buna hazır görünmektesiniz. Hepinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz ise Kaymakam Sarıfakıoğullarına kendilerine verdiği destek için teşekkür ederek, Kaymakamımız çalışmalarımızda bizlerin daima yanında olup bizleri cesaretlendirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
     Programda, kazanım değerlendirme sınavı ve ezbere İstiklal Marşı okuma yarışmalarında il ve ilçe düzeyinde dereceye giren 21 öğrenciye Sarıfakıoğulları ve Yılmaz tarafından çeşitli hediye ve ödüller verildi.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğulları, öğrencilere motivasyon... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER