Sumbasta değerlendirme toplantısı yapıldı

Sumbasta değerlendirme toplantısı yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, 1 yıl içerisinde yapılan hizmetler ve çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi.
     Yosunkaya, kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, göreve başladığı 19 Mart 2012 tarihinden bu yana geçen bir yıllık süre içerisinde hayata geçirilen projeler ve ilçenin genel durumu hakkında toplantıya katılan kurum müdürlerine bilgiler verdi.
     Hizmetin yürütülmesinde etkinliğin sağlanması açısından, hiçbir kurum personelinin mazeret üretmesinin mümkün olmadığını belirten Yosunkaya, Vatandaşımıza hizmet sunumunda mazeretin yeri yoktur. Sumbasta, bugüne kadar yürütülen çalışmalardaki başarının ardında birlik ve beraberliğin yattığını herkesin bilmesini istiyoruz. Bundan dolayı kurum personellerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyor, tüm mesai arkadaşlarımızdan bu ahengin sürdürülmesini bekliyorum dedi.
     Toplantıda söz alan kurum müdürleri ise ilçede hizmetlerin birlik beraberlik içerisinde yürütüldüğünü, şu ana kadar kendilerine verilen destek dolayısıyla Kaymakam Selçuk Yosunkayaya teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sumbasta değerlendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER