Süper Amatör Lig

Süper Amatör Lig -2011-2012 sezonu şampiyonu Demirçelik Divriğispor, şampiyonluk kupasını törenle aldı


SİVAS (A.A) - Süper Amatör Ligde 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Demirçelik Divriğispor, şampiyonluk kupasını törenle aldı.
     Demirçelik Divriğispor ile Emniyetgücü Spor arasında Divriği Kaymakamlığı Spor Toto Futbol Sahasında oynanan maç öncesi kupa töreni düzenlendi.
     Divriği Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Hakan Gök, törende yaptığı konuşmada, takımı geçen yıl gösterdiği üstün performans nedeniyle kutlayarak, Bu takım hepimizin. Bu takıma, her zaman, hep beraber destek verirsek, bu yıl da yine şampiyon olacağımıza inanıyorum dedi.
     Kaymakam Mehmet Nebi Kaya ise Demirçelik Divriğisporun köklü bir kulüp olduğunu ve sahip çıkılması halinde eski günlerine döneceğini ifade ederek, Elimizden geldiği kadar desteklerimizi göstereceğiz. Sizler de taraftarlar olarak üzerinize düşeni yaparsanız, inşallah bu yılda aynı başarıyı görebilirsiniz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Kaya, 2011-2012 Sivas Süper Amatör İl Birinciliği kupasını antrenör Hakan Öz ile takım kaptanı Oğuz Canpolata verdi. Kupayı alan futbolcular ve teknik heyet, sevinç gösterisinde bulundu.
     Öte yandan Demirçelik Divriğispor ile Emniyetgücü Spor karşılaşması 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER