Süper Ligde fikstür çekiminin ardından

Süper Ligde fikstür çekiminin ardından -Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: -Sezona seyircimiz önünde galibiyetle başlamaktan başka düşüncemiz yok


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Sezona seyircimiz önünde galibiyetle başlamaktan başka düşüncemiz yok dedi.
     Ortaköylüoğlu AA muhabirine Spor Toto Süper Ligdeki fikstür çekimine ilişkin yaptığı açıklamada, takım olarak sezona iyi başlayıp iyi bitirmek istediklerini söyledi.
     Ortaköylüoğlu, şu görüşleri dile getirdi:
     Fikstür, Kayserispora ve ligdeki tüm takımlara hayırlı olsun. İnşallah sakatsız, kazasız, centilmence bir sezon olur. Yeni sezon yeni heyecanlar getiriyor. Biz de takım olarak bu yeni heyecanı yaşıyoruz. Bu ligde iddialı bir konumda olup ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. Sezona evimizde oynayacağımız Bursaspor maçıyla başlayacağız. Bursaspor ligimizin en kaliteli takımlarından biri. Çok saygı duyduğumuz bir ekip. Yeni sezona seyircimiz önünde galibiyetle başlamaktan başka düşüncemiz yok.
     Türkiye Futbol Federasyonunun play-off uygulamasını kaldırmasını da olumlu karşıladıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, Play-off zaten geçen sezon olağanüstü durumlardan ortaya çıkmış bir sistemdi. Bunun kaldırılmasını diğer takımlar gibi Kayserispor da talep ediyordu. Play-off uygulamasının Türkiye liglerinin bulunduğu durum itibariyle bize uygun olduğunu düşünmüyorduk. Bu bakımdan kaldırılmasının hayırlı olduğunu düşünüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Süper Ligde fikstür çekiminin ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER