Suriyede kaybolan Türk gazeteciler

Suriyede kaybolan Türk gazeteciler -Gazeteci Adem Özkösenin babası Mustafa Özköse, oğlundan gelen sevindirici haberlerin mutluluğunu yaşıyor


SAMSUN (A.A) - Suriyede kaybolan Türk gazeteciler Adem Özköse ve Hamit Coşkunun, İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım ile Şamda görüşmesinin fotoğraflarının basına yansıması, Özkösenin Samsunda yaşayan babası Mustafa Özköseyi mutlu etti.
     Baba Mustafa Özköse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 aydır oğlundan haber alamadıklarını anımsatarak, geçen hafta sonu İHH İnsani Yardım Vakfının destekleriyle Adem ile telefonda görüştüklerini söyledi.
     Oğlu Ademin bugün iyi olduğuna dair görüntü ve fotoğrafları televizyonda görünce çok mutlu olduğunu ifade eden Özköse, şunları kaydetti:
     Çocuğumun ve arkadaşının sesini bize duyuran öncelikle İHH İnsani Yardım Vakfına, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğana, Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğluna, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıça ve medya mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca muhalefet partilerimizin genel başkanlarına da teşekkür ediyorum. Onlar da beni ve Ademin eşini arayarak yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Bu süreçte herkes bize destek oldu. En kısa zamanda Adem ve arkadaşı ülkelerine geri döner, daha mutlu oluruz inşallah.
     Özköse, bu olayda Türkiye Cumhuriyeti devletinin büyüklüğünün ortaya çıktığını vurgulayarak, 30 Mart 2012 tarihinde bizi kabul eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ademin Türkiyeye gelmesi için yardımcı olacağını beyan etmişti dedi.
     (GÜN-ORH-TAR)
<< Önceki Haber Suriyede kaybolan Türk gazeteciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER