Suriyeye yardım kampanyası büyüyor

Suriyeye yardım kampanyası büyüyor


VAN (A.A) - Ercişte Suriye halkı için başlatılan yardım kampanyası giderek büyüyor.
     AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan Dün Erciş, Vana bugün Hama, Humus, Şama yardım kampanyasına olan ilgi artıyor.
     Erciş Belediyesi önündeki yardım standını ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, gençlik kollarını yardım kampanyasından ötürü tebrik etti.
     Suriyede çok büyük bir zulüm ve insanlık dramı yaşandığını ifade eden Çiftçi, ilçede yaşanan afet sırasında insanların Van için seferber olduğunu hatırlattı.
     Devlet ve milletin tüm imkanlarını Van ve Erciş için seferber ettiğini kaydeden Çiftçi, Bugün ise Suriyede yaşanan insanlık dramına Erciş ve Van teşkilatları sesiz kalmadı. AK Parti teşkilatları, gençlik kolları sesiz kalmadı. Arkadaşlarımızı ziyaret edip moral, motivasyon ve katkı vermek için buradayız. Bu gün itibarıyla 4 kamyon yardım malzemesi toplanmıştır. Bu çalışmalar Cuma gününe kadar devam edecektir. Bütün dünyadaki mazlum halkların yanında durduğu gibi, Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan Suriyedeki mazlumların yanında onların en büyük umududur. Ona bir nebze olsun katkı vermek için teşkilatlarımız bugün burada, bu katkıyı vermişlerdir dedi.
     Çiftçi, konuşması sonunda stantta bulunan sandığa 500 lira yardımda bulundu.
    
     Muhabir: Ali Dağer / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Suriyeye yardım kampanyası büyüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER