Suriyeli çocuklar haşere ilacından etkilendi

Suriyeli çocuklar haşere ilacından etkilendi -Kahramanmaraştaki çadır kentte, ilaçlama yapan aracın peşinden koşarken etkilenen Suriyeli çocuklar hastanede tedavi altına alındı -Vali Kocatepe: -Önemli ve ciddi bir durum yok


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraştaki çadır kente, ilaçlama yapan aracın peşinden koşarken etkilenen Suriyeli çocuklar, hastanede tedavi altına alındı.
     Vali Şükrü Kocatepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çadır kentte haşereyle mücadele kapsamında periyodik olarak ilaçlama yapıldığını belirtti. Söz konusu çalışma kapsamında ekiplerin akşam saatlerinde çadır kentte ilaçlama yaptığını hatırlatan Kocatepe, şunları kaydetti:
     Çadır kentte barınan Suriyeli çocuklar ilaçlama yapan aracın peşinden koşmuş. Bu esnada çocuklardan bazıları etkilenmiş. Arkadaşlarımızın uyarısıyla çocuklar tedbir amaçlı ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Önemli ve ciddi bir durum yok. Takibini yapıyoruz.
     Bu arada, ilaçtan etkilenen Suriyeli çocuklardan 35inin Necip Fazıl Hastanesinde 3ünün ise Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde gözlem altında tutulduğu, tedavilerinin ardından taburcu edileceği belirtildi.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir - İzzet Mazı / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Suriyeli çocuklar haşere ilacından etkilendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER