Suriyeli yaralılara Mazlumder desteği

Suriyeli yaralılara Mazlumder desteği


KAYSERİ (A.A) - Mazlumder Kayseri Şubesi Suriyede yaralanan 10 kişinin tedavisini yaptırarak tekrar Suriyeye gönderdi.
     Mazlumder Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Kahraman Calasın, yaptığı açıklamada, tedavi ettirdikleri Suriyeli sayısının 10a yükseldiğini ifade etti.
     Suriyede Beşar ESEDe bağlı BAAS askerlerinin sivil halkı bombalaması sonucu yaralanan Suriyelilere Mazlumder olarak yardım eli uzattıklarını belirten Calasın, Suriye Türkmen kitlesinin aylar öncesinden göndererek tedavilerini başlattıkları Suriyeli yaralılar Kayseriye gelmeye devam ettiğini vurguladı.
     Bir hafta önce Kayseriye gönderilen ve sağ bacağı diz üstünden bombardıman sonucu kopmuş olan Ahmet adlı gencin tedavisinin yapıldığını belirten Calasın, şunları söyledi:
     Kopmuş sağ bacağına protez bacak taktırılarak yapılan tedavisinin ardından ülkesine gönderildi. İki bacağını kullanır hale gelmenin sevincini yaşayan Ahmet, Mazlumder yöneticileri ve hayırsever Kayseri halkına teşekkür etti. Hiçbir ayrım yapmadan tüm mazlumlara olduğu gibi Suriyeli mazlumlara da yardımcı olmayı bir insanlık görevi bildik. Suriyede akan kanın biran önce durması ve Suriye halkının kendi ülkelerinde insanca yaşayacakları bir hayata kavuşmalarını temenni ediyoruzç
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Suriyeli yaralılara Mazlumder desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER