Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Suşehri Katı Atık Birliği, mart ayı meclis toplantısı yapıldı


SİVAS (A.A) - Suşehri Katı Atık Birliği (VADİ-KAB) mart ayı meclis toplantısı yapıldı.
     VADİ-KAB Toplantı Salonunda, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.
     Tüzük gereği meclis toplantılarını düzenli yaptıklarına değinen Sel, VADİ-KAB olarak tesisleşme konusunda somut olarak ortaya bir şey koymak gerekiyor. Bunun yapılabilmesi için de fizibilite, ÇED raporu ve projenin acilen yapılması gerekmektedir. Raporların ve projelerin yapılabilmesinin bir maliyeti var dedi.
    
     -Öğrenciler kütüphaneyi gezdi-
    
     Suşehri Cengiz Topel Kız Meslek Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla ilçedeki kütüphaneyi gezdi.
     Kütüphane müdürü Dursun Ahmet Acar, öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verdi. İlçede ilk kütüphanenin 1950 yılında bir kişiye ait iş yerinde açıldığını belirten Acar, Mevcut kütüphanede 20 bilgisayarla hizmet veriyoruz. Kütüphanede 18 bin kitap bulunmaktadır. Kütüphaneye aylık 30 değişik dergi gelmektedir diye konuştu.
     Kütüphanedeki kitap sergisini gezen öğrenciler, okuma salonunda bir süre kitap okuduktan sonra şark odasında sohbet etti.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER