Suşehri Belediye Başkanı Sel, ebru çalışması

Suşehri Belediye Başkanı Sel, ebru çalışması yaptı


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ebru çalışması yaptı.
     Sel, Suşehri Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Aspasya Sosyal Tesislerinde sergi açan Erzurum Atatürk Üniversitesi öğretim görevlisi ve ebru sanatçısı Ahmet Sobacıyı ziyaret etti.
     Burada ebru çalışması yapan Sel, yaptığı açıklamada, Suşehri Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek verdiklerini söyledi. Sanatın ve kültürün temelinde insan sevgisinin var olduğunu belirten Sel, İnsan sevgisi de dünyada her şeyin anahtarıdır. Gençlerimizin daha fazla sanatsal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde olmalarını istiyorum. Ülkelerin gelişmişlik seviyesi, sanata ve sanatçıya verdikleri önemle ölçülüyor diye konuştu.
     Ebrunun güzel bir sanat olduğunu ifade eden Sel, Belediyemizin sponsorluğun da Erzurumdan gelen Ahmet Sobacı hocamızın açtığı ebru sergisi yoğun ilgi görüyor. Geleceğimizin teminatı olacak gençlerimizin ne kadar gayretli olduklarını gösteriyor. Belediye olarak her zaman sanatçının ve sanatın yanında olduk. Bundan sonra da onlara destek vermeye devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri Belediye Başkanı Sel, ebru çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER