Suşehri Kaymakamı Demiral, mülkiye müfettişliğine

Suşehri Kaymakamı Demiral, mülkiye müfettişliğine atandı


SİVAS (A.A) - Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atandığını bildirdi.
     Demiral, makamında düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığının Ankaradaki Mülkiye Müfettiş Kurulu Başkanlığınca gerçekleştirilen, yazılı ve sözlü mülkiye müfettişliği sınavlarını kazandığını söyledi.
     Suşehri ilçesinde görev yapmaktan mutlu olduğunu ve yaklaşık 10 yıldır kaymakamlık ve Vali yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ifade eden Demiral, şunları kaydetti:
     49 aday arasından 15 kişi bu sınavları geçerek mülkiye müfettişi olmaya hak kazandık. Suşehriden kısa bir süre sonra ayrılacağım. Burada çalışmak şereftir. Suşehriden güzel anılarla ayrılacağım. Ancak, halen görevimizin başındayız. Görevden ayrılacağımız son güne kadar Suşehrinin emrindeyiz. Suşehrililerle gönül bağımız hep olacaktır. Yeni görevimiz icabı Ankarada olacağız. Suşehrili hemşehrilerimin Ankarada bir evlerinin ve kapılarımızın açık olduğunu bilmelerini istiyorum. Kamu hizmeti olsun, başka sorunlar olsun Suşehrili hemşehrilerimin her türlü sorunları ile yakından ilgilenmenin gayreti içerisinde olacağım. Bize yeni görevimizi layık gören devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Sınavı kazanan tüm meslektaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehri Kaymakamı Demiral, mülkiye müfettişliğine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER