Suşehri ve Gölovadan kısa kısa

Suşehri ve Gölovadan kısa kısa -Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Sosyal Tesisleri, sonbaharda sessizliğe büründü -Gölovada halı saha futbol turnuvası düzenlendi


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Sosyal Tesisleri, sonbaharda sessizliğe büründü.
     Yaz sezonunda Suşehri başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden vatandaşların hafta sonu uğrak yeri olan tesislerde, bugünlerde sessizlik hakim. Havaların soğumasıyla sessizliğe bürünen tesislerde, güzel sonbahar manzaraları oluştu.
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, tesislerde yeni alanlar oluşturulacağını belirterek, çalışmaların 2013 yaz sezonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
     Bu arada, Kılıçkaya Baraj Gölünün su seviyesi de gölü besleyen derelere ve çaylara paralel olarak düştü. Su seviyesinin düşmesi nedeniyle Şehr-i Su adlı gezinti teknesi de gölün ortasına çekildi.
     Yaklaşık 64 kilometrelik göl hacmi olan Kılıçkaya Baraj Gölündeki su seviyesinin düşmesiyle Büyükgüzel köyünün daha önceki yerleşim yeri de tekrar gün yüzüne çıktı.
    
     -Gölovada halı saha futbol turnuvası düzenlendi-
    
     Gölova ilçesinde Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.
     Gölova Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede 30 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların oluşturduğu 9 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvada, Ekmeksporun birinciliği elde ettiği belirtildi.
     Gölova takımının ikinci olduğu turnuvayı, Milli Eğitim takımının ise üçüncü sırada tamamladığı kaydedildi.
     Dereceye giren ilk 3 takımın madalya ve kupalarının, Kaymakam Ömer Faruk Fidan tarafından verildiği ifade edildi. Turnuvada görev alan hakemler ile tertip komitesine plaket verildiği belirtildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehri ve Gölovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER