Susurluk kısa kısa

Susurluk kısa kısa -Büyük Anadolu Tarım ve Ziraat Ürünleri Üretim Pazarlama Kooperatifi Başkanı Balcı Susurlukta bazı ziyaretlerde bulundu


BALIKESİR (A.A) - Büyük Anadolu Tarım ve Ziraat Ürünleri Üretim Pazarlama Kooperatifi Başkanı Ahmet Balcı ekibi ile geldiği Susurlukta bazı ziyaretlerde bulundu.
     Kaymakam Mahmut Nedim Tunçeri ve Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlunu ziyaret eden Balcı, bölgede yatırım yapmayı ve istihdam yaratmayı hedeflediklerini söyledi.
     Balcı, bir et firmasıyla protokol imzaladıklarını belirterek, bölgede yer alımı veya kiralama işleri için girişimlerini başlattıklarını bildirdi.
     Göbel Belediye Başkanı Tahir Demiryakan ise yatırımlara açık olduklarını belirterek, Göbelde bulunan mera vasfını yitirmiş Kamburbayır civarında bin dönüm arazi var. Bu arazı kullanılabilir, işlenebilir. Buraya yatırım yapmak isteyen müteşebbislere her türlü kolaylığı sağlayıp, destek vereceğiz dedi.
    
     -Atatürk Ortaokulunun kapanması-
    
     Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla Atatürk Ortaokulunun, İmam Hatip Ortaokuluna dönüştürülmesi, velilerin tepkisine yol açtı.
     Çocuklarının Mehmetçik veya Nimet Sadık Özyiğit Ortaokuluna gitmek zorunda kaldıklarını belirten veliler, çocuklarını başka okullara göndermek istemediklerini söyledi.
     Veliler, topladıkları 500 imzalı dilekçeyi, Susurluk Kaymakamlığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vererek, Atatürk Ortaokulunun kapanmamasını istedi.
    
     Muhabir: Tahsin Ayyıldız / Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Susurluk kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER