TAGİDten Dubai ve Birleşik Arap Emirliklerine

TAGİDten Dubai ve Birleşik Arap Emirliklerine iş gezisi -TAGİD Genel Sekreteri Biçer: -Amacımız, üyelerimizin vizyonunu geliştirmek ve iş gezileri ile ticari ve bölgeler arası dostlukları güçlendirmek


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Amacımız, üyelerimizin vizyonunu geliştirmek ve iş gezileri ile ticari ve bölgeler arası dostlukları güçlendirmek dedi.
     TAGİD Genel Sekreteri Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, TAGİDin Aralık ayı içinde 28 üyesiyle birlikte Dubai ve Birleşik Arap Emirliklerini ziyaret düzenleyeceğini söyledi.
     Dubai ve Birleşik Arap Emirliklerinin arap yarım adasının en çok turist çeken ülkeleri olduğunu ifade eden Biçer, Vergisiz ticaret ve serbest bölgelerin olması, son yıllara kadar Türkiye ile artan bir ticaret hacmine sahip olması, tarım ve inşaat sektörü ithalatlarının büyük bir kısmını oluşturması ziyaretimizi ön plana çıkardı. Amacımız, üyelerimizin vizyonunu geliştirmek ve iş gezileri ile ticari ve bölgeler arası dostlukları güçlendirmek diye konuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber TAGİDten Dubai ve Birleşik Arap Emirliklerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER