Tarsus Tapu Müdürlüğü TSE

Tarsus Tapu Müdürlüğü TSE-ISO EN 9000 ve 9001 Kalite Yönetim Belgesi aldı


MERSİN (A.A) - Tarsus Tapu Müdürlüğü, TS EN ISO 9001:2008 ve TSE K-Q TSE-ISO-EN 9000 toplam kalite yönetimi belgesi aldı.
     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün sürekli kurumsal gelişim projesi kapsamında, Tarsus Tapu Müdürlüğünün hak ettiği toplam kalite yönetimi belgesini Tapu Müdürü Ayhan Turgut ve mesai arkadaşlarına teslim etti.
     Tapu Müdürlüğü çalışanlarını kutlayan Güldibi, alınan belgenin Tarsus adına çok anlamlı ve takdire şayan olduğunu belirterek, Bu belge gerçekten çok anlamlı ve aynı zamanda bir başarının da tesbitidir. Ancak bundan sonra kalitenin sürdürülebilirliği ve arttırılabilirliği de olmalıdır. Bilindiği gibi bu belge bir ürün yada hizmetin türüne bağlı olmaksızın müşteriye sunulma aşamasına gelinceye kadar geçirdiği tüm süreçlerin, kalite prensipleri çerçevesinde yönetilerek, sürekliliğinin sağlanmasının garanti edilmesini sağlayan bir yönetim sistemidir. Tarsus Tapu Müdürlüğümüzün bu çalışmasının diğer kurum ve kuruluşlarımıza örnek olmasını diliyorum dedi.
     Turgut ise, amaçlarının bundan sonraki süreçte iyileştirme ve takım çalışmaları yaparak, eksik ve hatalı işleyen süreçleri geliştirmek, iş ve işlemleri kamu hizmet standartlarında belirtilen sürelerde hızlı ve sağlıklı bir şekilde tamamlayarak, vatandaş memnuniyetini arttırmak olacağını söyledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Tapu Müdürlüğü TSE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER