Tatvanda kurumlararası masa tenisi turnuvası

Tatvanda kurumlararası masa tenisi turnuvası


BİTLİS (A.A) - Tatvan Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvası final müsabakası yapıldı.
     Tatvan Spor Salonunda yapılan turnuvaya, 10 kurumdan 25 sporcu katıldı. Final karşılaşmasında Türkiye Devlet Demir Yollarından (TCDD) Cihangir Doymak birinci, İlçe Emniyet Müdürlüğünden Veysel Ödemiş ikinci, Metin Sezgin üçüncü, Tatvan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinden Muhammed Şirin ise dördüncü oldu.
     Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Mazlum Koca ile Tatvan Karayolları 112. Şube Şefi İsmet Demir tarafından verildi.
     Ödül töreninde konuşan Kaymakam Erkan, turnuvanın son derece güzel geçtiğini belirterek, Turnuvaya katılan sporcuları tebrik ediyorum. Tatvanda spor aktivitelerini daha da arttırmak için farklı dallarda da kurslar açacağız. İnşallah ileri ki süreçte açacağımız kurslarla da bu tür aktivitelerin devamını sağlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda kurumlararası masa tenisi turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER