Tayfun Talipoğlunun zehirlenmesi

Tayfun Talipoğlunun zehirlenmesi -Talipoğlu, yapılan kan tahlillerinde karaciğer enzim değerlerinin yüksek olduğunun belirlenmesi üzerine taburcu edilmedi -Talipoğlu ile birlikte zehirlenen 3 kişinin ise tedavilerinin tamamland


ISPARTA (A.A) - Program yapmak için Ispartaya gelirken Burdurda yol kenarındaki köylülerin sattığı mantardan yedikten sonra zehirlenen Tayfun Talipoğlu, 3 gündür tedavi gördüğü hastanede yapılan tahlillerinde karaciğer enzim değerlerinin yüksek olduğunun belirlenmesi üzerine taburcu edilmedi.
     Burdurun Bucak ilçesi Elsazı köyü mevkisinde köylülerin mantar sattığını görerek duran ve ikram edilen mantarı 3 arkadaşı ile yiyerek zehirlenen Talipoğlunun Isparta Devlet Hastanesi kardiyoloji servisindeki tedavisi sürüyor.
     Bugün taburcu olması beklenen Talipoğlu, yapılan kan tahlillerinde karaciğer enzimlerinin değerinin yüksek olduğunun belirlenmesi nedeniyle taburcu edilmediği bildirildi. Talipoğlunun ekibinde yer alan Niyazi Mamış, Gökhan Bacaki, Çağatay Ertosun ise tahlillerinin normal çıkması sonucu taburcu edildi.
     Talipoğlunun ne zaman taburcu edileceği ise bugün yapılacak kan tahlilinin ardından belli olacağı açıklandı.
     Tedavi gördüğü hastanede gazetecilere açıklamada bulunan Talipoğlu, bir süre daha hastanede kalacağını söyledi. Kendisiyle birlikte zehirlenen 3 arkadaşının taburcu edildiğini hatırlatan Talipoğlu, akşam saatlerinde yeniden yapılacak tahlilin normal çıkması halinde yarın hastaneden ayrılabileceğini kaydetti.
    
     -Organlarını bağışladı-
    
     Talipoğlu, kaldığı hastanede bütün doku, uzuv ve organlarını da bağışladı. Isparta Devlet Hastanesindeki görevlilerin çok duyarlı olduğunu ifade eden Talipoğlu, Hastaneden organ bağışıyla ilgilenen arkadaşlar geldi. Hastanenin internet sitesinde yayımlamak üzere organ bağışı ile görüşlerimi söyledim. Hemde bize organ bağışı kartı verdiler dedi.
     Kendisinin yediği mantarda zehirlenmesinin ardından kamuoyunda mantar zehirlenmelere karşı bir bilinçlenme olduğunu gördüğünü belirten Talipoğlu, toplumda Bize bir şey olmaz zihniyeti olduğunu vurguladı.
     Bir televizyon programında ekrana gelecek Her Yer Anadolu, Tayfun Talipoğlu programı için Ispartaya gittiği sırada Burdurun Bucak ilçesi Elsazı köyü mevkisinde köylülerin mantar sattığını görerek duran ve ikram edilen mantarı 3 arkadaşı ile yiyerek zehirlenen Talipoğlu, hastaneye kaldırılmıştı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu / Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Tayfun Talipoğlunun zehirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER