TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu:

TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu: -Biz de barıştan yanayız, hepimiz cinayetlerin durmasını, terörün durmasını istiyoruz ama bununla ilgili tartışmaların Meclis içinde, Meclis temsilcileriyle yapılması gerektiğini düşünüyorum


SAMSUN (A.A) - TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, Biz de barıştan yanayız, hepimiz cinayetlerin durmasını, terörün durmasını istiyoruz ama bununla ilgili tartışmaların Meclis içinde, Meclis temsilcileriyle yapılması gerektiğini düşünüyorum dedi.
     Mumcu, dün kutlanan Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri dolayısıyla geldiği Samsunda, CHP İl Başkanlığında kadın partililerle buluştu.
     Kadın ile erkeğin yan yana olması gerektiğini vurgulayan Mumcu, Kadın ve erkek yan yana olmadığı sürece hiçbir gelişim, hiçbir eğitim yerine oturmaz diye konuştu.
     Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Mumcu, çözüm süreciyle ilgili soru üzerine şunları söyledi:
     Bütün sorunların Türkiye Büyük Millet Meclisinde çözülmesinden yanayım. Mecliste bununla ilgili bir komisyon kuralım, orada tartışalım. Tabi ki biz de barıştan yanayız, hepimiz cinayetlerin durmasını, terörün durmasını istiyoruz ama bununla ilgili tartışmaların Meclis içinde, Meclis temsilcileriyle yapılması gerektiğini düşünüyorum.
     Toplantıya, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan da katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER