TBMM Genel Kurulundaki küfürlü tartışma

TBMM Genel Kurulundaki küfürlü tartışma -CHP Tunceli Milletvekili Genç: "Bunları kabul etmek mümkün değil. O, sözün bittiği yerdi, gerektiği zaman nasıl bir karşılık bulacağını hep birlikte göreceksiniz"


TOKAT (A.A) - CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Genel Kurulunda AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslanın kendisine yönelik sarf ettiği küfürlü sözlere ilişkin, "Bunları kabul etmek mümkün değil. O sözün bittiği yerdi, gerektiği zaman nasıl bir karşılık bulacağını hep birlikte göreceksiniz" dedi.
     CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgünün daveti üzerine Tokata gelen Genç, parti binasında basın toplantısı düzenledi.
     Yıllardır siyasetin içinde olduğunu belirten Genç, "Laik Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birliğini ve bütünlüğünü savunuyorum. Hırsızlıklarla ve yolsuzluklarla mücadele ediyorum" ifadesini kullandı.
     Bir basın mensubunun, TBMM Genel Kurulundaki küfürlü tartışmayı hatırlatması üzerine Genç, "Bunları kabul etmek mümkün değil. O, sözün bittiği yerdi, gerektiği zaman nasıl bir karşılık bulacağını hep birlikte göreceksiniz. Tokat halkına çok büyük saygı duyuyorum. Tokat halkı, onurlu ve soylu bir halktır, bana o söylenen lafları kendi vicdanları kabul ediyorsa buyursunlar. Başka bir şey demiyorum" diye konuştu.
     Milletvekili Genç, gündeme ilişkin değerledirmelerde bulundu.
     Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu yineleyen Genç, "Mevcut anayasaya göre 20 milletvekili imza verirse herkes aday olabiliyor. Ben bu 20 imzayı alabileceğime inanıyorum" dedi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber TBMM Genel Kurulundaki küfürlü tartışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER