TBMM Sanayi Komisyonu Sözcüsü Mazıcıoğlu:

TBMM Sanayi Komisyonu Sözcüsü Mazıcıoğlu: -Toplumun taleplerine kulak verdiğimiz için sivil toplum örgütlerine önem veriyoruz


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Sözcüsü Halil Mazıcıoğlu, toplumun taleplerine kulak verdikleri için sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini bildirdi.
     Makamından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Makina Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ali Ekber Çakar ve Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak, Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü Mazıcıoğlunu TBMMdeki makamında ziyaret etti.
     Aynı zamanda makine yüksek mühendisi olan Mazıcıoğlu, meslektaşlarıyla görüş alışverişinde bulundu.
     Toplantıya katılan başkanlar, özellikle araçların imal, tadil ve montajı hakkındaki Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yönetmeliği ve LPG/CNG yakıt sistemi montaj raporu, LPG/CNGli araçlara periyodik kontrol raporu verecek kurum ve kuruluşların yetkilendirilmesine ilişkin odalarının görüşlerini dile getirerek, ilgili çalışmalarını anlattılar. Başkanları dinleyen Mazıcıoğlu da, şunları kaydetti:
     Yatırım yapan, üreten, istihdam oluşturan, çalışan, kazanan, kazandığını yeniden aynı süreç için kullanan herkesin başımız üstünde yeri var. Biz, toplumla, toplumun temsilcileriyle, farklı toplumsal kesimlerin sözcüleriyle, birlikte düşünme, birlikte karar alma konusunda son derece duyarlı olacağız. Toplumun taleplerine kulak verdiğimiz için sivil toplum örgütlerine önem veriyoruz. Vermeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber TBMM Sanayi Komisyonu Sözcüsü Mazıcıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER