Basketbol

Basketbol -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: -Galatasaray galibiyeti bizim için sürpriz olmadı


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Galatasarayı mağlup etmelerinin kendileri için sürpriz olmadığını söyledi.
     Ahmet Bozbey AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona büyük hedeflerle başladıklarını belirterek, yeni sezonun üçüncü maçında deplasmanda Galatasarayı 70-64 mağlup ettiklerini hatırlattı.
     Kaliteli ve gençlerden kurulu iyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Bozbey, Biz artık ligin büyük takımlarından biriyiz. Galatasaray galibiyeti bizim için sürpriz olmadı. Biz böyle galibiyetlere alışığız. Taraftarlarımızın da artık bu tür galibiyetlere alışması gerekiyor. Yolumuza devam ediyoruz. Ligde 3te 3 yaptık. Galatasaray ile olası play-off eşleşmesinde üstünlük elimize geçmiş oldu dedi.
     Ahmet Bozbey, Avrupa Kupası, lig ve Türkiye Kupasında iyi sonuçlar aldıklarına işaret ederek, Yeni transferlerle güçlenen takım daha tam oturmadı. Buna rağmen katıldığımız bütün kulvarlarda iyi mücadele ediyor ve karşılığını alıyoruz. İnşallah bu performansımızı artırıp sezon boyunca sürdürmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER