Tekirdağda Kültür Ateşi projesi

Tekirdağda Kültür Ateşi projesi


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Belediyesi Konservatuvarı tarafından hazırlanan ve ilçe belediyeler ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Kültür Ateşi projesinin tanıtımı için toplantı düzenlendi.
     Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, belediye binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, Tekirdağ Belediye Konservatuvarının açılışından bu güne çok iyi noktaya geldiğini belirterek, konservatuvarın ilçelerde konserler düzenleyeceğini söyledi.
     Konservatuvarda ilçelerden de öğrencilerin olduğunu ifade eden Dalgıç, Konservatuvarımızı engellilere de uygun hale getirdik. Birkaç yıl içinde tüm enstrümanlarımızı da kendimiz yapar hale geleceğiz. Tekirdağlılık bilincinin arttırılması, şehre sahip çıkılması amaçlarımız arasındadır dedi.
     Tekirdağ Belediye Konservatuvarı tarafından çıkarılacak olan Kültür Sanat dergisi ile ilgili de bilgiler veren Dalgıç, Tekirdağın, kültür ve sanatla iç içe bir şehir olduğunu ve çıkarılacak derginin daha kaliteli olabilmesi için ilçe belediyelerinin desteğini beklediklerini belirtti.
     Toplantıya, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcıları Nevim Kaçar, Sinan Çetiz, Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Efrayim Galip, Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Yaşar, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce ile belediye daire amirleri katıldı.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağda Kültür Ateşi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER