Tekirdağda 3 avcının gölette kaybolması

Tekirdağda 3 avcının gölette kaybolması -Muratlı Kaymakamı Hersanlığoğlu: Gölette kaybolan iki avcının su yüzeyinde ve derinliklerinde arama çalışmaları sürüyor


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağın Muratlı ilçesi Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Hanoğlu Göletinde kayığın alabora olması sonucu kaybolan iki avcının arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
     Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Hersanlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün gece 6 vatandaşın gölette kaybolduğu ihbarını alır almaz Jandarma ve 112 sağlık ekiplerinin olay yerine intikal ettiğini söyledi.
     Hersanlıoğlu, bu süreç içinde alabora olan kayıktaki 2 vatandaşın kendi imkanlarıyla karaya çıktığını, bir kişinin de köylüler tarafından kurtarıldığını anlatarak, Bir vatandaşımızın ise sabah saatlerinde cesedine ulaşılmıştır. Kaybolan Murat Şentaş ve Osman Ulutaşın bulunması için Jandarma, Deniz Polisi ve AFAD ekipleri tarafından su yüzeyinde ve derinliklerinde arama çalışmaları sürüyor dedi.
     Eğitimli köpekler ve jandarma asayiş timlerinin de arama çalışmalarına katıldığını belirten Hersanlıoğlu, hava koşullarının çok ağır olmasına rağmen arama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman - Ergin Akgün / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağda 3 avcının gölette kaybolması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER