Tekirdağda yerel gazete sahibine saldırı

Tekirdağda yerel gazete sahibine saldırı -TGD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doğan, saldırıyı kınadıklarını bildirdi


EDİRNE (A.A) - Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Doğan, saldırıyı kınadıklarını bildirdi.
     Doğan, TGD adına yaptığı yazılı açıklamada, Tekirdağda yerel Habertrak gazetesi sahibi gazeteci Cenap Kürümoğluna yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını belirtti.
     Gazetecilere zaman zaman yapılan saldırıların çağdaş görünümden uzak, intikam ve kin duyma çabaları içerisinde olanların saldırısı olduğunu ifade eden Doğan, bu tür saldırıların hiçbir zaman gazetecileri yıldırmadığını kaydetti.
     Gazetecilerin olumsuzlukların üzerine her zaman korkusuzca gittiklerini aktaran Doğan, şunları kaydetti:
     Emniyet güçlerinin olayın faillerini en kısa sürede yakalayacaklarını ve adalet önüne çıkaracaklarına hiçbir zaman kuşku duymuyoruz. Suçlular er geç cezalarını muhakkak çekeceklerdir. Yazdığı yazılar doğrultusunda gazeteci dayak yiyorsa, bunu demokrasiye yapılan saldırı gibi görmek gerek olduğunu biliyoruz. Gazeteci her zaman yazdığının arkasında duran kişidir. Doğru neyse gazeteci onu yazıyordur. Meslektaşımız Tekirdağ Habertrak gazetesi sahibi Cenap Kürümoğluna yapılan saldırıyı nefretle kınıyor ve faillerini er geç yakalanıp adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Tekirdağda yerel gazete sahibine saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER