Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Zeytinspor Kulübü yapılan zeytin bağışlarıyla ayakta duruyor


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Amatör ligde mücadele eden Şarköy Eriklice Zeytinspor, zeytin üreticilerinin bağış olarak bıraktıkları zeytinler ile ayakta durmaya çalışıyor.
     Eriklice Zeytinspor Kulübü başkanı Ali Balım, bölgenin tek belde amatör takımına sahip olduklarını ve stadlarına maç verilmesini istediklerini belirterek, şu bilgileri aktardı:
     Eriklice Tarımsal Kalkınma Kooperatifi çay ocağını ve çay behçesini işletiyorum. Burada üreticilere çay satıyorum. Üreticilerimiz de kulübe getirdikleri zeytinden 3-5 kilogram bağış yapıyorlar. Bunların tamamının gelirini kulübe aktarıyorum. Stadımız çim saha. Etrafı tel örgüyle çevrili. Soyunma odalarımız hazır. Bir tek tiribün yapılmasını ve maç verilmesini istiyoruz.
    
     -Yeniçiftlik Belediyesinin yol çalışması
    
     Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal, 5 kilometrelik köy yolu çalışmasını başlattıklarını belirtti.
     Yeniçiftlik Beldesine bağlı olan Türkmenli ve Çeşmeli köylerinin sahile ulaşım yolunda çalışma başlattıklarını ifade eden Ünal, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını kaydetti.
    
     -Çorlu Kaymakamı Doğan, Çorlu MYOyu ziyaret etti
    
     Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti
     Okul Müdürü Doç.Dr. Tuncay Gümüşün odasında gerçekleşen ziyarette, Gümüş Kaymakam Doğana okul bünyesinde yürütülen ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
     Doğan, okula yeni kazandırılan çok amaçlı konferans salonunu da gezerek yapımı ve kullanım amaçları konularında bilgiler aldı. Kısa bir süre önce Çorluda göreve başladığını belirten Doğan, okula yeni kazandırılan çok amaçlı konferans salonunun ilçenin ihtiyaçlarına göre kullanılabileceğini söyledi.
    
     -Çorlu Belediyesi Kıbrıs gezisi
    
     Çorluda yaşayan gaziler için Kıbrısa gezi düzenleyen Çorlu Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi üyelerinden oluşan 42 kişiyi gezi kapsamında Kıbrısa götürüyor.
     Kıbrısta, 4 gün sürecek olan gezi programında Girne, Lefkoşa, Güzelyurt, Gazimagosa, şehitlikler ve tarihsel mirasa sahip yerler rehber eşliğinde gezilecek. Kıbrısa gidecek gazi kafilesi, Çorlu Belediyesine bir ziyaret ederek, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysanla bir araya geldiler.
     Geçtiğimiz yıl bir ilk başlatılarak gazilerin Kıbrısa götürüldüğünü anlatan Baysan, Umarım bu hizmet gelenek haline gelerek önümüzdeki yıllarda da devam eder diye konuştu.
    
     Muhabir: Alper Eral / Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER