Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Kadın Yerel Politikacılar Platformu toplantısı yapıldı


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri, Kızılcahamamda düzenlenen Kadın Yerel Politikacılar Platformu toplantısına katıldı.
     Çorlu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Belediyeler Birliğince yürütülen Toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları kapsamında düzenlenen Kadın Yerel Politikacılar Platformuna 300 kadın yerel politikacının katıldığı bildirildi.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Hayrettin Güngörün katıldığı toplantıda Yerel Yönetimlerin Politikalarında Eşitlik Mekanizmalarına İlişkin Uluslararası Sözleşmeler ve Yasal Dayanak konulu oturum düzenlendiği belirtildi.
    
     -Malkarada öğrenciler kan bağışı yaptı-
    
     Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Malkara Meslek Yüksekokulu öğrencileri kan bağışında bulundu.
     Kan bağışı kabul eden Kızılay etibinde görevli doktor Vedat Arpacı, öğrencilere ve üniversite öğretim üyelerine teşekkür etti.
     Okul Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan da 60 ünite kan bağışlayan öğrencilere ve öğretim üyelerine teşekkür ederek, okullarının insanlık vazifesini yerine getirdiğini ifade etti.
    
     -ÇESİADtan Alarko Holdinge ziyaret-
    
     Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, İshak Alatonun tecrübesinden istifade ettiklerini belirtti.
     ÇESİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alatonu ziyaret etti.
     Asbaş, ziyarette, Çerkezköy sanayisi hakkında bilgi verdiklerini belirterek, Yönetim kurulu üyelerimizle ülkemizdeki önemli sanayicilerimizden biri olan İshak Alatonu ziyaret ettik. Bu ziyarette, Alatonun tecrübesinden istifade ettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel-Alper Eral/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER