Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Jandarmadan trafik ve asayiş uygulaması


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Jandarma Komutanlığına bağlı Ulaş Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik ve asayiş uygulaması yaptı.
     Jandarma ekipleri, Ulaş beldesinin girişinde yaptıkları kontrollerde, çok sayıda aracı inceledi. Ekipler, kimlik kontrolü de yaptı.
    
     -Malkara Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında işbirliği
    
     Malkara Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında karayolları trafik kanununa ilişkin Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (TEDES) ön protokolü imzalandı.
     Protokolle mücavir alanda kalan karayollarında can ve mal güvenliğinin sağlanması, düzenli ve güvenli trafik akışının temin edilmesi hedefleniyor.
     Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya yaptığı açıklamada, ilçede kurulacak güvenlik kameraları ile trafik ve güvenliğin arttırılmasının hedeflendiğini belirtti.
     Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kaya ve İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan protokolü imzaladı.
    
     -Malkaradaki Kuran kursları kermes düzenledi
    
     Malkarada eğitim veren Kuran kursları kermes düzenledi.
     İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Ömer Bey Camisi bahçesinde yapılan kermesin, ilçedeki 9 Kuran kursu eğitmeni ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.
     Kermeste yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığını belirten Gülbağcı, Buradan elde edilen gelir eşit şekilde dağıtılarak Kuran kurslarımızın ihtiyaçları giderilecek dedi.
     Vatandaşların kermese yoğun ilgi gösterdiği görüldü.
    
     Muhabir: Alper Eral / Muhterem Erkul / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER