Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Malkarada ilçe trafik komisyonu toplandı


TEKİRDAĞ (A.A) - Malkara ilçe trafik komisyonu toplandı.
     Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, ilçe ve köylerden minibüs hatlarının talepleri görüşüldü.
     Toplantıda, komisyona sunulan 4 dilekçeye ret kararı alınırken, Sarnıç köyü ile Malkara arasına bir minibüs hattı verildi.
     Kaymakam Murat Halal, burada yaptığı konuşmada, köy minibüslerinin trafiğe uygun şekilde yenilenmesi gerektiğini söyledi.
     Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı İsmail Şen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Peköz katıldı.
    
     -Hayvan hırsızlıklarına karşı tedbir toplantısı-
    
     Malkara ilçesinde köylerde meydana gelen hayvan hırsızlıklarına karşı tedbir toplantısı yapıldı.
     Kaymakamlıktaki toplantıda, ağıl ve ahırların gece görüş özelliğine sahip kameralar ile donatılması, küpesiz hayvan beslenmemesi, gündüz çoban gece ise bekçi tarafından güvenliğin sağlanması, alarm sistemlerinin kullanılması, iki ve daha fazla çoban köpeği beslenmesi, hayvanların mümkünse tamamına çan kullanılması, ağılın çevresine sensörlü projektörler takılması, bir olay gerçekleştiğinde vakit geçirilmeden güvenlik güçlerine haber verilmesi konularına ilişkin kararlar alındı.
     Toplantıya, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Sedat Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şaban Aytaç, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fahrettin Kazan ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca katıldı.
    
     Muhabir: Alper Eral / Ergin Akgün / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER