Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -CHP Kadın Kolları Başkanı Dokuzcandan Tekirdağ Belediyesine ziyaret


TEKİRDAĞ (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.
     Tekirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada Dokuzcanın, Tekirdağ ve çevre illerden gelen kadın kolları üyeleriyle beraber Tekirdağ Belediyesine gelerek, Belediye Başkanı Adem Dalgıçı ziyaret ettiği bildirildi.
     Açklamada, Dalgıçın Dokuzcana belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardığı belirtilirken, ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Nevim Kaçar, Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen ve Sinan Çetizin de katıldığı kaydedildi.
    
     -Milliyet Gazetesi temsilcilerinden belediyeye ziyaret-
    
     Milliyet Gazetesi temsilcileri, Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.
     Tekirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Milliyet Gazetesi çalışanlarından Cem Menderes Demiral ile Şeyda Özalp, Tekirdağ Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Adem Dalgıç ile görüştüğü bildirildi.
     Açıklamada, Demiral ve Özalpin belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldığı ve Dalgıça çalışmalarında başarılar dilediği kaydedildi.
    
     -Tekirdağ itfaiyesinden öğrenciler için tatbikat-
    
     Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ilk ve ortaöğretim okullarında itfaiyeyi sevdirme, yangın ve deprem konusunda eğitim verme ve uygulamalı tatbikatlarına devam ediyor.
     Tekirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, itfaiye ve Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin Ebru Nayim Fen Lisesinde gerçekleştirildiği tatbikatta, öğrencilere yangın ve deprem konusunda bilgilendirme yapıldığı bildirildi.
     Açıklamada, deprem anında neler yapılması, nasıl davranılması konusunda da uygulamalı bir çalışma gerçekleştirildiği, ayrıca afette yaralı kurtarma ve yangın söndürme tatbikatının da yapıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER