Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Malkara İlçe Trafik Komisyonu toplandı


TEKİRDAĞ (A.A) - Malkara İlçe Trafik Komisyonu, Kaymakam Mahmut Halal başkanlığında toplandı.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan toplantıda, trafik ve hat için verilen dilekçeler, köy hatlarındaki minibüsler ve ilçede duracakları noktalar görüşüldü.
     Toplantıya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Sedat Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan ve diğer yetkililer katıldı.
    
     -NKÜ Malkara MYOda konferans verildi
    
     Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulunda, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa Terör konulu konferans düzenledi.
     Meslek Yüksekokulu toplantı salonundaki konferansı, Tekirdağ Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı iki komiser slayt gösterileri eşliğinde sundu.
     Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Taşan, konferans sonrası yaptığı konuşmada, Gençler olarak devletimize, milletimize, bayrağımıza bağlı olmalıyız. Anne, babaya saygılı ve bağlı olmalıyız. Mesleğimizde en iyisi olmalıyız diye konuştu.
     Konferans sonrası Tekirdağ Terörle Mücadele Müdürlüğü ekiplerine günün anısına bir plaket verildi.
    
     -Malkarada öğrenciler 88 ünite kan bağışladı
    
     NKÜ Malkara Meslek Yüksek Okulu ile Kızılay Malkara şubesinin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında, 88 ünite kan toplandı.
     Edirne Kan Merkezi Müdürü Dr. Güler Ateş, kan vermenin insani bir sorumluluk olduğunu belirterek, Malkara Meslek Yüksek Okulumuza teşekkür ediyoruz. Bir günde 88 ünite kan bağışladılar. Bir gün bize de lazım olabilir düşüncesi ile hareket ettiler dedi.
    
     Muhabir: Alper Eral / Muhterem Erkul / Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER