Tekirdağ Valisi Yerlikaya, emlakçılarla buluştu

Tekirdağ Valisi Yerlikaya, emlakçılarla buluştu -Vali Yerlikaya: -Net göç hızında son 5 yılda Türkiye birincisiyiz


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ilin net göç hızında son 5 yılda Türkiye birincisi olduğunu bildirdi.
     Yerlikaya, İl Özel İdaresine ait satılacak 8 gayrimenkulün bilgilendirme toplantısında, Tekirdağ ve ilçelerinde faaliyet gösteren emlakçılarla bir araya geldi.
     Yerlikaya, Polisevinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, büyükşehir statüsü kazanan 14 ilden biri olan Tekirdağın üreten bir şehir olduğunu söyledi.
     Son yıllarda Tekirdağın nüfusunun hızla arttığına dikkati çeken Yerlikaya, Tekirdağ, geliri giderini karşıladığı gibi diğer illere de destek olan bir il. Çalışan, üreten bir kentiz. Net göç hızında son 5 yılda Türkiye birincisiyiz. Bunun için şimdiden hazırlık yapmalıyız. İstanbul, Ankara, Mersin gibi şehirleri geride bıraktık. Tekirdağ nüfusu 10 yıl sonra 1 milyon 636 bin olarak hesaplanıyor. Burada, gayrimenkul işiyle uğraşan kişilere büyük sorumluluk düşüyor diye konuştu.
     Vali Yerlikaya, Tekirdağın 5 yıldızlı otellere ihtiyacı olduğuna işaret ederek, emlakçılardan satılacak yerler için destek istedi.
     Toplantıya, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Genel Meclis Başkanı Orhan Perçinoğlu, İl Genel Meclis üyeleri ile emlakçılar katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tekirdağ Valisi Yerlikaya, emlakçılarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER