Teknik direktör Kalpardan Sorgun Belediyespora

Teknik direktör Kalpardan Sorgun Belediyespora moral ziyareti


YOZGAT (A.A) - Türkiye liglerinin tanınmış ve deneyimli teknik direktörlerinden Hüseyin Kalpar, Sorgun Belediyesporun antrenmanını izleyerek futbolculara moral verdi.
     Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ve Yozgat Birinci Amatör Küme Süper Futbol Ligi Şampiyonu Sarıkaya Belediyespor arasında oynanacak baraj maçını izlemek üzere Yozgata gelen deneyimli teknik adam Kalpar, Sorgun Belediyesporun idmanını izledi.
     Kalpar, oyunculara "Arkadaşlar, bu maç sizler için çok önemli. Sadece bir doksan dakikanız var. Sizlerin bu maçta en iyi performansı göstereceğinizi, hocanızın, yöneticilerinizin, Sorgun halkının yüzünü güldüreceğinizi düşünüyorum. Ben de maçı izleyeceğim. Hepinize başarılar diliyorum dedi.
     Antrenman sonrasında AA muhabirine açıklamada yapan Kalpar, Yozgatın, hayatında önemli bir yeri olduğunu söyledi. Yimpaş Yozgatsporun Süper Lige çıktığı yıl takımın teknik direktörlüğünü yaptığını ifade eden Kalpar, aynı yıl Süper Ligde başarılı bir grafik yakaladıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Teknik direktör Kalpardan Sorgun Belediyespora Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER