TEMA Ereğli Temsilcisi Durak:

TEMA Ereğli Temsilcisi Durak: -Bu yıl çeşitli fidan dikimlerinin yanı sıra öğrencilere yönelik eşitli etkinlikler gerçekleştirdik


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Nilgün Durak, bu yıl çeşitli fidan dikimlerinin yanı sıra öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     Durak, yaptığı yazılı açıklamada, vakıflarının 2012 yılı çalışmalarının bilinçle ve sevgiyle tamamlandığını belirtti.
     TEMAnın 20. yaşı dolayısıyla ilçe genelinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden durak, şunları kaydetti:
     Bu yıl çeşitli fidan dikimlerinin yanı sıra öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Neredeyse kendi özel hayatımızın önüne geçen bu çalışmalarımız, gönüllülük esasında olduğundan çok daha özverili, hatta bazen bürokrasi nedeniyle caydırıcı bile olabilecek kadar zorlaştı. Daha yaşanabilir bir dünya hedefimizi hatırlayıp çalışmalarımıza devam ettik. Bu hep böyle sürecek. Biz TEMA çalışanları, hayatı geleceğe taşıyoruz. Köprüyüz, gönüllüyüz. Sorunları çözecek yetkimiz olmasa da sorunlara dikkat çekiyoruz. Çözümüne katkıda bulunuyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber TEMA Ereğli Temsilcisi Durak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER