Termal Belediye Başkanı Atik:

Termal Belediye Başkanı Atik: -Yapılacak yeni yatırımlarla Termal yeniden Türkiyenin en gözde yerlerinden biri olacak


YALOVA (A.A) - Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Yapılacak yeni yatırımlarla Termal yeniden Türkiyenin en gözde yerlerinden biri olacak dedi.
     Atik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığının ilçelerinde bin 700 dönümlük alanın turizm tahsisini gerçekleştireceğini dile getirdi.
     Uzun süredir bu konu üzerinde çalışmalar yapıldığını ve sona yaklaşıldığını belirten Atik, Artık top bakanlıkta. Bu işin ucuna gelindi. Bakanlığın ihale tarihini açıklamasını bekliyoruz. Biz kendi üzerimize düşen her şeyi yerine getirdik. Önemli turizm firmaları Termalde yapılacak tahsisle yakından ilgileniyor. Çok sayıda turizm tesisi ilçemizde kurulacak. Bu da var olan turizmi daha da ileri bir noktaya taşıyacaktır. Bu projenin Yalovanın en önemli projesi olduğunu düşünüyorum. Burada hem binlerce kişiye istihdam sağlanacak hem de turist sayısı önemli bir ölçüde artacak diye konuştu.
     Bir dönem Türkiyenin en gözde tatil yerlerinden birinin Termal olduğunu dile getiren Atik, Zaman içerisinde ilçedeki turizm güç kaybetmişti. Son birkaç yıldır ilçede yapılan yeni tesisler ile birlikte canlanma yaşandı. Yapılacak yeni yatırımlarla Termal yeniden Türkiyenin en gözde yerlerinden biri olacak ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Termal Belediye Başkanı Atik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER