Tetik yerine deklanşöre bastılar

Tetik yerine deklanşöre bastılar -Kars Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 polis memuru kent yaşamıyla tarihi ve turistik mekanları fotoğrafladı


KARS (A.A) - Kars Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Mestan Topaloğlu, Deniz Zenginobuz ve Bahattin Erkolu, kent yaşamıyla tarihi ve turistik mekanları fotoğrafladı.
     Mestan Topaloğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla fotoğraf sergisi açmayı planladıklarını, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanaydan da destek alarak çalışmalara başladıklarını söyledi.
     Kentin doğal yaşamını, tarihi ve turistik mekanlarını 2 hafta boyunca fotoğrafladıklarını belirten Topaloğlu, şunları kaydetti:
     "Kazımpaşa ve Faik Bey caddeleri, Ani Harabeleri, Kars Kalesi, Selimdeki cirit müsabakalarından fotoğraf çektim. Sarıkamış Şehitleri anısına gerçekleştirilen yürüyüşten de enstantaneler var. Fotoğrafa merakım öğrencilik yıllarıma uzanıyor. O dönem maddi imkansızlık nedeniyle fotoğraf makinesi alamamıştım."
    
     -"İki meslekte de doğru anı yakalamak önemli"-
    
     Deniz Zenginobuz da 5-6 yıldır fotoğrafa meraklı olduğunu ifade ederek, daha önce İzmirde kişisel sergi açtığını belirtti.
     Karsta Evliya ve Fethiye camileri ile Ani Harabelerini fotoğrafladığını anlatan Zenginobuz, "Amacımız Karsı daha iyi tanıtabilmek. Polislikte olduğu gibi fotoğrafçılıkta da olaylara objektif bakmak gerekir. İki meslekte de doğru anı yakalamak önemli" diye konuştu.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Tetik yerine deklanşöre bastılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER