TFF Başkanı Demirören, Denizli Belediye Başkanı

TFF Başkanı Demirören, Denizli Belediye Başkanı Zolanı ve Belediyesporu ziyaret etti


DENİZLİ (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolanı makamında ziyaret etti.
     Demirören, TFF yöneticileri Cengiz Zülfikaroğlu, Edip Eren, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Denizli Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlunun da bulunduğu ziyarette, Denizlinin kendileri için çok önemli bir kent olduğunu ve Denizlisporu tekrar Süper Ligde görmek istediklerini söyledi.
     Denizlisporun yeni yönetimi ve kadrosuyla bu sene Süper Lige çıkacak aday takımlar arasında göründüğünü ifade eden Demirören, Denizli için futbolun önemini biliyoruz. Onun için de Süper Ligde olması Türk futbolunu memnun eder. Amatör spor branşlarında önemli bir mesafenin kaydedildiğini görüyoruz ve biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız dedi.
     Demirörene ziyaretten dolayı teşekkür eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da Denizlinin Süper Ligde takımı olmasa da kentin amatör spor branşlarında önemli bir merkez olma yolunda hızla ilerlediğini vurguladı.
     Zolan, şöyle konuştu:
     Türk futbolunun zor bir döneminde görev aldığınız için sizleri kutluyor ve başarı diliyorum. Gönlümüzden Denizlisporun yeniden Süper Ligde olması geçiyor, bu konuda da biz yerel yönetim olarak her türlü desteği veriyoruz. Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa yapıyor, diğer kurumlarla da işbirliği içinde hareket ediyoruz. Umuyorum ki bir gün Denizlispor, Süper Ligde yeniden yerini alacak.
     Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyarette TFF Başkanı Yıldırıma çeşm-i bülbül hediye etti.
    
     -Denizli Belediyespor ziyareti-
    
     Demirörene, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolana yaptığı ziyaretin ardından, Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile bir araya geldi.
     Uzunoğlu, kulübün, 18 aktif branşta faaliyet gösterdiğini, ayrıca hiç borcunun bulunmadığını ifade etti.
     Denizli Belediyesporun borçsuz olduğunu öğrendiğinde, Maşallah diyen Demirören, kulübü örnek göstererek Türkiyede bunu söyleyebilen kulüpler çoğalacak inşallah... ifadesini kullandı.
     Ziyarette, Kulüp Başkanı Uzunoğlu, Demirörene üzerinde, Yıldırım Demirören yazılı 20 numaralı Denizli Belediyespor forması ile Denizlide üretilen ve organik pamuktan yapılmış tekstil ürünleri hediye etti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
     Yayıncı:
<< Önceki Haber TFF Başkanı Demirören, Denizli Belediye Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER