TFF Süper Kupa maçına doğru (1)

TFF Süper Kupa maçına doğru (1) -Galatasaray Teknik Direktörü Terim: -Hak eden kazansın, güzel bir futbol olur inşallah -Bu sene futbolun paydaşlarına çok daha fazla iş düşüyor. Tüm futbolun paydaşlarının artık güzel şeyler duyma


ERZURUM (A.A) - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bu sene futbolun paydaşlarına çok daha fazla iş düşüyor. Tüm futbolun paydaşlarının artık güzel şeyler duymaya, güzel şeyler yaşamaya ihtiyacı var dedi.
     Terim, Palandöken Kış Turizm Merkezindeki Dedeman Ski Lodge Otelde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, sezona Süper Kupa maçıyla başlandığını söyledi.
     Erzurumun yeni stadında, Erzurumlularla beraber, kentteki Galatasaray ve Fenerbahçeliler ile beraber centilmence bir maç olmasını temenni eden Terim, şöyle konuştu:
     Hak eden kazansın, güzel bir futbol olur inşallah. Bu sene futbolun paydaşlarına çok daha fazla iş düşüyor. Tüm futbolun paydaşlarının artık güzel şeyler duymaya, güzel şeyler yaşamaya ihtiyacı var. Ümit ediyorum bu sene böyle geçer. Tüm paydaşlara da çok büyük görevler düşüyor. Umarım tüm paydaşlar bu görevleri layıkıyla yerine getirir. Hepimiz güzel hareketlerin alkışlandığı, o güzel şeylerin konuşulduğu, mutlu bir ortam içerisinde bu seneyi hem Avrupada, hem Türkiyede geçiririz inşallah. Bu konuda dediğim gibi hepimize çok önemli görevler düşüyor.
     Londra olimpiyatlarında başarılı olan sporcuları da tebrik eden Terim, Ezeli rakibimize de başarılar diliyorum. Aykut hocamın da benim de işimiz çok zor. Daha önce Avrupa serüveni var Fenerbahçenin. İnşallah Şampiyonlar Ligine beraberce ülkemizi gruplarda temsil ederiz. Başarılar diliyorum dedi.
     Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da zorlu bir maratonun başlayacağını belirterek, hem Fenerbahçe, hem de rakipleri adına daha da zorlu bir mücadele başladığını dile getirerek, 21 günde yedi maç oynayacaklarını söyledi.
     Bunların ilkinin Galatasaray ile başladığını ifade eden Kocaman, şöyle dedi:
     Maçla ilgili söylenecek, en azından şu anda zihnimde söyleyeceğim şey yok. Daha evvel her vesile ile söylediğim gibi, her zaman da söylemeye çalıştığım gibi hakça bir maç olmasını diliyorum. Kazananların mutlu bir şekilde sahadan ayrıldığı, kaybedenin de kaybetmenin üzüntüsüyle sahadan çekildiği bir maç olmasını diliyorum.
     (Sürecek)
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız / Muharrem Aksakallı / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber TFF Süper Kupa maçına doğru (1) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER