TFF Süper Kupa maçına doğruk

TFF Süper Kupa maçına doğruk -Erzurum Emniyet Müdürlüğünce, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak kupa maçı nedeniyle bir dizi güvenlik önlemi alındı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Emniyet Müdürlüğünce, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçı nedeniyle güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 12 Ağustosta Yeni Erzurum Stadyumunda oynanacak kupa maçına kentin güvenlik açısından hazır olduğu belirtildi.
     Karşılaşma için alınan tedbirlerin yapılacak tatbikatla test edileceği dile getirilen açıklamada, şöyle denildi:
     Karşılaşmanın yapılacağı gün, üniversite kavşağından 3 bin kişilik buz hokeyi salonu yönüne trafik kapatılacaktır. Bu iki nokta arası özel araçların geçişine müsaade edilmeyecektir. Fenerbahçe taraftarları stadyuma E-80 karayolu üzerindeki Kemerli Kapı girişinden, Galatasaray taraftarları da havalimanı gelişi üzerindeki kapıdan giriş yapacaklardır. Her iki giriş kapısına üniversite kavşağından sürekli olarak ring halinde servis kaldırılacaktır.
     Açıklamada, taraftarlar, stadyuma gelirken yanlarında, kalem, bozuk para, çakmak, kapalı kutuda yiyecek ve içecek, bıçak, delici, kesici, ezici, yaralayıcı maddeler getirmemeleri yönünde uyarıldı.
     Bu arada, stadyum kapılarının saat 16.00dan itibaren açılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Emine Konuk
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber TFF Süper Kupa maçına doğruk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER