THYden başarı öğrencilere uçuş hediyesi

THYden başarı öğrencilere uçuş hediyesi


SAMSUN (A.A) - Türk Hava Yolları (THY), Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 9 öğrenciyi Ankara gezisiyle ödüllendirdi.
     THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Samsun Müdürlüğü olarak 23 Nisan kapsamında geleceğimizin aydınları olacak çocuklar için bir faaliyet yapmak istedik. Hayatında hiç uçak seyahati imkanı olmamış başarılı öğrencilerimize uçakla seyahat imkanı tanımak istedik. Bu düşüncelerimizi Sayın Valimiz ile paylaştık. Kendileri bize destek verdi. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın ilk uçuş heyecanlarını Türk Hava Yolları ile yaşatmanın mutluluğu ve gururunu yaşamaktayız" dedi.
     Samsun Hüseyin Aksoy da "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde ilimiz ve ilçelerinde kendi okullarında başarılı olan ama hiç uçak seyahatinde bulunmayan öğrencilerimizi Ankara seyahati ile ödüllendirdik" diye konuştu.
     THY sponsorluğunda Ankaraya düzenlenen geziye katılan öğrenciler, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Anıtkabiri gezdikten sonra akşam saat 20:00 uçağı ile Samsun-a döndüler.
    
     Muhabir Yaşar Karaman
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber THYden başarı öğrencilere uçuş hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER