23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Bayburt Valisi İpek: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, ülkesi için çalışıp üreten bireyler olarak yetiştirmek en önemli görevlerimizdendir"


BAYBURT (A.A) - Bayburt Valisi Hasan İpek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, ülkesi için çalışıp üreten bireyler olarak yetiştirmek en önemli görevlerimizdendir" dedi.
     İpek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisanın dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış, kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına, farklı kültürlerin buluşmasına, kaynaşmasına aracılık eden ve dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu ifade etti.
     İpek, mesajında şunları ifade etti:
     "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, ülkesi için çalışıp üreten bireyler olarak yetiştirmek en önemli görevlerimizdendir. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürkü ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER