TKDK Proje Koordinasyon Toplantısı yapıldı

TKDK Proje Koordinasyon Toplantısı yapıldı


BURDUR (A.A) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğü, 9. başvuru dönemiyle ilgili olarak kaymakamların katkısıyla koordinasyon toplantısı yaptı.
     TKDKnın hizmet binasında düzenlenen toplantıya Burdur Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici ve kaymakamlar katıldı.
     Yapılan tanıtımda ilçelerde yapılan faaliyetler, başvuruların nitelikleri, tahmini başvuru oranları ve proje aşamaları hakkında bilgi verildi.
     Vali Yardımcısı Özgödek, TKDK Burdur İl Koordinatörlüğünce genel tanıtımlarla yetinmeyip proje hazırlamayı düşünenler için ek bilgilendirmelerin yapılmış olduğunu belirterek, TKDK, 100ün üzerinde tanıtım gerçekleştirmiş. Bu da titiz çalışıldığının göstergesidir. Koordinatörümün ve personellerinin gayretleri Burdurda kırsala yatırımın gelişmesi için çok iyi bir girişimdir. Kendilerine ve personellerine ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.
     TKDK Burdur İl Koordinatörü Hüseyin Şengün de toplantı ile 9. başvuru döneminde beklenen projelerin hazırlık aşamalarında karşılaşılabilecek sorunları önlemeyi amaçladıklarını belirterek, Burdurun tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bir yer olması sebebiyle istenilen düzeyde proje gelmesi için gayret göstereceklerini söyledi.
     İl ve ilçe merkezlerindeki tanıtım sayılarının önemine değinen Şengün, Yapılan proje koordinasyon toplantısı, il merkezinde ve ilçelerde kaç kez tanıtım yapıldığı, kimlerin istekli olduğu ve yapılacak projelerin ilçelere neler kazandıracağı konusunda bilgilendirme programıdır. TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü olarak, 9. başvuru döneminde proje konusunda neler yapılabileceği konusunda kaymakamlarımızın da görüşlerini alarak faaliyetleri geliştirmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber TKDK Proje Koordinasyon Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER