TKİ Tavşanlı Linyitspor

TKİ Tavşanlı Linyitspor-Boluspor maçına doğru -AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu ve Tavşanlı Belediye Başkanı Güler, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, PTT 1. Ligde yarın sahasında Boluspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitsporun teknik heyet ve futbolcularını, kulüp tesislerinde ziyaret etti.
     Kavuncu, Tunçbilek beldesindeki tesislerde gerçekleşen ziyarette, takımın kendisini yalnız hissetmemesi gerektiğini belirterek, sürekli onların yanında olacaklarını bildirdi.
     Saha ve tesis konusunda her türlü yardım ve destekte bulunacaklarını, hatta tesislerle ilgili çalışma başlatıklarını dile getiren Kavuncu, şöyle konuştu:
     Öncelikle takımımıza yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bu takımın çok önemli bir ruhu var. Bu takım, kömür işçilerimizin alın teri üzerinde yeşermiş, bu memleket için hakikaten sosyal yaşamda tüm gücüyle yer almış bir takımdır. Takımımıza reklam bularak gelirini artırmak için bir platform oluşturacağız. Kulübümüzün tüm sorunlarını çözmeye çalışacağız.
     Güler de teknik heyet ve futbolcuları, geçen sezon son haftalarda gösterdiği başarılı performansla ligde kalmasından dolayı tebrik etti.
     Özellikle son haftalarda Tavşanlıdaki Sanica Boru Elazığspor ve deplasmandaki Kasımpaşa maçlarında peş peşe alınan galibiyetlerin, takımın ligde kalmasını sağladığını anımsatan Güler, Takımımıza tüm gücümüzle desteğe devam edeceğiz. Hayırlı bir sezon geçirmenizi diliyorum dedi.
     Daha sonra, Kavuncu ve Güler tarafından teknik heyet ve futbolculara baklava ikram edildi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER