TOBBdan KTBye en iyi hizmet ödülü

TOBBdan KTBye en iyi hizmet ödülü


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)tarafından, Kayseri Ticaret Borsasına (KTB) B Sınıfı hizmet kalite belgesi verildi.
     TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlunun da katıldığı belge takdim törenine KTB Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Meclis Başkanı Recep Bağlamış, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet İştahlı ve Fahrettin Çalışkan, Yönteim Kurulu Üyeleri Bekir Çizmeli ve Ali Ünal, Genel Sekreter Fatih Merdoğlu, Basın/Yayın ve akreditasyon sorumlusu Derya Öztürk, Laboratuar Müdürü Ayşe Telcioğlu, Muhasebe Müdürü Güneş Kekeç, Tescil Müdürü Şule Şahin ve Memur Nimet Ekincioğlu katıldı.
     KTB Başkanı Şaban Ünlü törende yaptığı konuşmada, 2011 yılında başvurduğumuz akredite olma yolunda 1 yıllık özverili çalışma ile 65 üzerinden 52 puan ile B Sınıfı belgemizi almaya hak kazandık. Öncelikle personelime çok teşekkür ediyorum. Çok özverili çalıştılar. Kendimizi geliştirebilmemiz için Akredite olmak çok önemli. Bu akredite ile birlikte daha iyi hizmet sunup daha faydalı olmaya çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber TOBBdan KTBye en iyi hizmet ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER