TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinin

TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinin Trabzona açılması çalışmaları -Trabzon Valisi Kızılcık: TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinin ilimizde kurulması için yapılan çalışmalara destek olmaya hazırım


TRABZON (A.A) - -Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesinin ilde kurulması için yapılan çalışmalara destek olmaya hazır olduğunu söyledi.
     TOBB ETÜnün Trabzona açmayı planladığı Sağlık Bilimleri Fakültesine ilişkin çalışmalarda bulunmak için kente gelen TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, TOBB ETÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin, TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Müdürü Yahya Kemal Genç, Müşavir Firma Temsilcisi Ahmet Akpınar, Müşavir Firma Koordinatörü Faruk Yağ ile beraberindeki Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Genel Sekreter Hakan Gürhan, Vali Kızılcıkı makamında ziyaret ederek, arazi üzerinde yapılan inceleme ve Söğütlü Belediyesi ile varılan mutabakat hakkında bilgi sundular.
     Vali Kızılcık, Trabzon olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, Sağlık Bilimleri Fakültesinin ilimizde kurulması için yapılan çalışmalara destek olmaya hazırım. TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi birimleri yerleşkesinin Trabzona kazandırılmasında emeğe olan herkese teşekkür ediyorum dedi.
     TOBB ETÜ Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin, çok nitelikli çıktıları olacak TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi birimleri yerleşkesinin bölgedeki sağlık sektöründeki ihtiyaçları karşılayacağını ifade ederek, Aynı zamanda da ülke genelinde ki ihtiyaçlara da çözüm getirecektir. Ülkemizin sağlık sektöründeki gelişimine katkı verecektir diye konuştu.
     TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Trabzonun çok özel bir yatırım kazandığını söyledi.
     TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yerleşkenin 20 dönüme yakın alanda konumlandırılacağını, ilk etap olan çalışmanın hızla hayata geçirileceğini vurguladı.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER