Tokatta Suriye Zulmü sergisi açıldı

Tokatta Suriye Zulmü sergisi açıldı


TOKAT (A.A) - Tokatta Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası kapsamında Suriye Zulmü konulu fotoğraf sergisi açıldı.
     Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu ve Anadolu Öğrenci Birliğinin işbirliğiyle Diyanet-Sen Tokat Şubesi tarafından Cumhuriyet Meydanında Suriye Zulmü isimli fotoğraf sergisi açıldı.
     Diyanet-Sen Tokat Şube Başkanı Durmuş Babacan, 70 binden fazla Suriyelinin Esed rejiminin mermileri ve bombalarıyla can verdiğini söyledi.
     Milyonlarca mültecinin olduğunu belirten Babacan, şunları kaydetti:
     Aynı zamanda 250 binden fazla kayıp ve tutuklu var. Katliamlar devam ederken, dünya suskun, dünya sessiz. Özgu-rlu-k ve adalet ayaklanmasının 2. yılı biterken, kardeşlerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Türkiyeyi, Suriye halkı ile dayanışmaya çağırıyoruz. Bizler Suriye halkının özgürlük mücadelesinde bir dönüm noktası olan Gazap Gu-nu-nu- anmak için 15 Mart-22 Mart arasını Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası ilan ediyoruz. Unutmayalım ki Suriyede ölen bebeklerle, çocuklarla, kadınlarla ve erkeklerle beraber insanlık da ölüyor. Gelin insanlığın yere düşen onurunu birlikte ayağa kaldıralım. Suriyeli kardeşlerimize destek olalım. Sesimizi Suriye halkının özgürlük ve adalet talepleri için yükseltelim.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tokatta Suriye Zulmü sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER