Tokatta 16 CHP il başkanının katılımı

Tokatta 16 CHP il başkanının katılımı ile bölge toplantısı yapıldı


TOKAT (A.A) - Tokatta 16 CHP il başkanının katılımı ile bölge toplantısı yapıldı.
     CHP Tokat İl Başkanlığında bir araya gelen il başkanları adına açıklama yapan Tokat İl başkanı Duran Kum, 17-18 Temmuzda yapılacak olan kurultay öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna destek olmak için bir araya geldiklerini ifade etti.
     Toplantının, 16 il başkanının katılımı ile gerçekleştiğini belirten Kum, Bizim organizasyonumuzda Tokat, Sivas, Amasya, Yozgat, Malatya, Çorum, Kastamonu, Erzincan, Kırşehir, Kayseri, Kırıkkale, Samsun, Ordu, Erzurum, Gümüşhane ve Sinopun il başkanları var. Toplantıdaki amacımız Anadoludaki birlikteliği kültürel anlamda, siyasi anlamda, kardeş il anlamında sağlamaktır. Önümüzdeki süreçte partimizin iktidara taşınabilmesi için, birlik beraberlik içerisinde partimize nasıl katkıda bulunabiliriz, elimizden ne gelebilir diye bakacağız. Bütün il başkanlarıma geldikleri için tekrar çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün ise, Bölgemizdeki başkanları burada ağırlamaktan son derece onur duydum. Türkiye çok zor bir dönemeçten geçiyor. Biliyorsunuz bir kaç gün önce bir uçağımız düşürüldü. Biz bugün il başkanları ile ülkenin sorunlarını nasıl çözeriz- ve CHPyi nasıl iktidara taşırız- diye konuşmak için toplandık. Bu anlamda katılan bütün başkanlarıma teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tokatta 16 CHP il başkanının katılımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER