Tokattaki trafik kazası

Tokattaki trafik kazası -Kazada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Osmancık Ziraat Odası Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Zeytinlinin cenazesi, Osmancıkta toprağa verildi


ÇORUM (A.A) - Trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Osmancık Ziraat Odası Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Zerat Zeytinlinin cenazesi, Osmancıkta toprağa verildi.
     Osmancık Emniyet Müdürü Murat Nebioğlunun karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden anne ve babasının cenaze töreninden dönerken Tokatın Turhal ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve ambulans uçakla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Zeytinli, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
     Yakınları tarafından sabah saatlerinde hastane morgundan alınan Zeytinlinin cenazesi, karayoluyla Osmancıka getirildi. Beyler Çelebi Camisinde öğle namazına müteakip İl Müftüsü Mehmet Aşıkın kıldırdığı cenaze namazının ardından Zeytinlinin cenazesi, Güneşören köyünde toprağa verildi.
     Cenazeye Zeytinlinin ailesi ve akrabalarının yanı sıra Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum Valisi Sabri Başköy, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Emrah Akıllı - Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Tokattaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER