Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek:

Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek: Tokat Belediyesi olarak 500 aileye 350şer kilogram kömür yardımı yapacağız


TOKAT (A.A) - Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, 500 aileye 350şer kilogram kömür yardımı yapacaklarını belirtti.
     Çiçek, Tokat Belediyesi şantiyesinde düzenlenen kömür dağıtımı programında yaptığı açıklamada, yardımların her yıl yapıldığını ifade etti.
     Belediyelerinin birçok alanda gelir düzeyi düşük ailelerin yanında olmaya devam ettiğini belirten Çiçek, Aşevi bünyesinde çok sayıda ailemize sıcak yemek, gıda yardımları, hayır çarşımızdan giyecek yardımları ve öğrencilerimize kırtasiye yardımları gibi birçok alanda çalışmalarımız var. Bu çalışmalardan birini de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kömür yardımları oluşturuyor diye konuştu.
     Çiçek, şunları kaydetti:
     Bildiğiniz gibi Sosyal Yardımlaşma Fonu ya da vakıflar da bu tür yardımları yapıyor. Vakfın yönetmeliğine göre herhangi bir yerden sosyal güvencesi olan ailelerimize vakfımız yardımcı olamıyor. Biz vakfın haricinde kalan gerçekten kömüre ihtiyacı olan ailelerimizi tespit ederek gerekli inceleme ve rapor sonucunda başkan yardımcımızın bilgisi dahilinde bu yardımları yapıyoruz. Tokat Belediyesi olarak 500 aileye 350şer kilogram kömür yardımı yapacağız. İnşallah kış çok sıkıntılı geçmez ve vermiş olduğumuz bu kömürler ailelerimizin kışı rahat geçirmelerine yardımcı olur.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER